Yatofu applies festive hues to post office in Zhejiang

A gift shop and events space lie inside this post office in Zhejiang, China, which design studio Yatofu has decked out in red, green and white.

Bund Post Office – which is shortlisted in the small retail interior category of this year’s Dezeen Awards – is situated in Ningbo, a city in northeast Zhejiang.

When Yatofu was tasked with designing the interiors, it first examined the duties of post offices and the ways in which different communities use them.

The post office occupies a double-height space

“Initial research led to the realization that post offices are often seen as most

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/yatofu-applies-festive-hues-to-post-office-in-zhejiang"]

Latest Articles

Related Articles