Worrell Yeung refreshes Broadway Loft for a growing NYC family

A Manhattan family that needed more living space has commissioned New York studio Worrell Yeung to overhaul their apartment in a historic NoMad building.

The growing family was committed to remaining in a 1,600-square-foot (149-square-metre) loft in Gilsey House that they had lived in for over a decade.

The Broadway Loft’s living room has a low marble table that serves multiple functions

Worrell Yeung therefore redesigned the Broadway Loft to better suit their current lifestyle.

“The family had lived in the apartment for nearly 14 years and had been looking to purchase a new home to solve their growing need

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/worrell-yeung-refreshes-broadway-loft-for-a-growing-nyc-family"]

Latest Articles

Related Articles