Vives St-Laurent creates tactile Montreal home

Interior design studio Vives St-Laurent has remodelled a family house in Montreal, Canada, using a grey colour palette, quartzite stone and white-oak furniture to create an interior that highlights the building’s architectural elements.

Vives St-Laurent aimed to retain many of the existing early 20th-century features, including the staircase, original plaster mouldings and fireplace, while making significant changes to improve the two-storey house in Outrement, Montreal.

Vives St-Laurent opened up the kitchen and living room

“We opened the kitchen to have a better view with the other spaces like the living room and the dining room,” co-founder Lysanne St-Laurent told Dezeen.

“This

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/vives-st-laurent-creates-tactile-montreal-home"]

Latest Articles

Related Articles