VATRAA adds pink plaster walls in south London council house renovation

Architecture studio VATRAA has won a Don’t Move, Improve! award with this London council house renovation featuring pink-toned plaster walls and an oversized window.

Called Council House Renovation, the project involved a full refurbishment and remodelling of the two-bedroom home in Bermondsey, south London.

VATRAA’s design was a joint winner in the 2021 Compact Design of the Year category for Don’t Move, Improve!

An oversized window creates transparency from front to back in the Council House Renovation

VATRAA‘s clients wanted a warm, contemporary interior that gave them more space but without an extension that would disrupt the

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/vatraa-adds-pink-plaster-walls-in-south-london-council-house-renovation"]

Latest Articles

Related Articles