Tala Fustok designs Ninja Theory office to entice employees back into workplace

A blood-red bar and all-blue cinema room feature in the Cambridge headquarters of BAFTA-winning game developer Ninja Theory, with interiors designed by London studio Tala Fustok.

Set over four floors, the 2,325-square-metre office was designed to look like a lavish home or entertainment venue in a bid to encourage employees to return to the workplace after a year spent working from home.

Ninja Theory’s headquarters are accented with dark jewel tones including forest green curtains (top and above)

“With work-life boundaries becoming blurry, and as employees get more comfortable working from home, expectations for comfort and flexibility in the office

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/tala-fustok-designs-ninja-theory-office-to-entice-employees-back-into-workplace"]

Latest Articles

Related Articles