Studio Edwards conceals “jewel-like” eyewear store behind perforated aluminium facade

Cool-toned industrial materials such as aluminium and concrete are paired with marble surfaces and translucent pastel shelving in this eyewear store in Melbourne, Australia.

Designed by local firm Studio Edwards, the first flagship store by optometrist Vision Studio is housed in a shopping centre in the city’s Glen Waverley suburb.

Vision Studio’s perforated aluminium facade (top image) hinges open to reveal a jewel-like interior (above)

Half of the store’s 3.6-metre-high perforated aluminium facade hinges open to reveal what the studio describes as a “jewel-like” interior, framed by marble tiles that contrast with the raw concrete of the existing shell.

Inside, Studio

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/studio-edwards-conceals-jewel-like-eyewear-store-behind-perforated-aluminium-facade"]

Latest Articles

Related Articles