Norm Architects designs spa-like dental clinic modelled on art galleries

Warm oak and smooth concrete are among the materials that Danish studio Norm Architects used to create the interiors for this Antwerp dental surgery, which aims to defy traditional, more clinical designs.

The clinic, called Dentology+, is spread over a cavernous basement area and a ground-floor level. Both have been clad in a neutral material palette that was designed to evoke a sense of calm.

The dental clinic was designed to defy traditional medical interiors

The private dental clinic’s basement is made up of a set of dusty grey corridors, which Copenhagen-based Norm Architects designed to make it look as if the rooms were carved from a block of concrete.

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/norm-architects-designs-spa-like-dental-clinic-modelled-on-art-galleries"]

Latest Articles

Related Articles