Mizzi Studio draws on Charlie and the Chocolate Factory for Kew Gardens restaurant

Design practice Mizzi Studio has completed the interiors of Family Kitchen, a kids’ restaurant in Kew Gardens that combines the aesthetics of the film Charlie and the Chocolate Factory with a “botanical science laboratory.”

Located in the families area of the Royal Botanic Gardens in Kew, southwest London, the restaurant features whimsical designs such as an apple-shaped seat, giant timber-weaved fungi sculptures and a magenta-coloured Ethiopian Enset tree.

Mizzi Studio has designed the interiors of a family restaurant in Kew Gardens

The fantastical restaurant has a colour palette of bright pinks, mushroom brown and leafy greens, deliberately chosen to evoke

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/mizzi-studio-draws-on-charlie-and-the-chocolate-factory-for-kew-gardens-restaurant"]

Latest Articles

Related Articles