Matthew Giles Architects uses cranked beams to frame views through London terraced house

Matthew Giles Architects used white oak joinery and different floor levels to break up the open-plan ground floor of this redesigned and upgraded six-bedroom house in Wandsworth, London.

The Victorian terraced house belongs to a young family that wanted to create a home that was more suited to entertaining and having relatives stay over.

A small rear extension was added

Originally a four-bedroom house, London practice Matthew Giles Architects was asked by the owners to add two bedrooms and a basement for services and storage.

The family wanted to enhance the connection between inside and outside, as well as improve

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/matthew-giles-architects-uses-cranked-beams-to-frame-views-through-london-terraced-house"]

Latest Articles

Related Articles