Limdim House Studio calms Vietnam apartment with curved walls and arched niches

Architecture firm Limdim House Studio has renovated the Brown Box apartment in Vietnam adding curving walls, tiered cornices and terrazzo surfaces that aim to create a “calm” and “gentle” space. 

Limdim House Studio reorganised the previously “commercial” two-bedroom apartment by removing walls to convert it into a spacious one-bedroom home named Brown Box.

Top: a curving arched wall divides the open plan living space. Above: terrazzo was used throughout the apartment

“The idea comes from the byname of the owner of the house, Ms Brown,” studio founder Tran Ngo Chi Mai told Dezeen. “Since she also loves the colour brown, our

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/limdim-house-studio-calms-vietnam-apartment-with-curved-walls-and-arched-niches"]

Latest Articles

Related Articles