Leckie Studio designs penthouse inside BIG's Vancouver skyscraper

A rainforest-style atrium with a cedar tree lies within a two-storey unit designed by Leckie Studio, located inside the new Vancouver House tower.

The penthouse is found within the sculptural, 59-storey tower that rises up from a triangular site in downtown Vancouver, near Granville Bridge. The building was designed by architecture firm BIG and was completed last year.

A rainforest-style atrium sits at the heart of the penthouse

The two-level apartment is on the northwest side of the skyscraper, where it is afforded views of English Bay and the North Shore Mountains.

The unit’s owner desired an inviting atmosphere and

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/leckie-studio-designs-penthouse-inside-bigs-vancouver-skyscraper"]

Latest Articles

Related Articles