Gensler unveils redesigned lobby in Philip Johnson's AT&T building

New York studio Gensler has completed a redesign of the lobby inside the postmodernist AT&T building in Midtown Manhattan that aims to pay homage to the existing structure.

The overhaul of 550 Madison – also known as the AT&T building after the company it was created for – is lead by Norwegian studio Snøhetta, with Gensler responsible for the renovation of the lobby in the landmarked Philip Johnson-designed building.

The lobby of 550 Madison was designed by Gensler

Gensler aimed to preserve the essence of the original space, maintaining the lobby’s height, volume and vaulted features, while creating a “bright,

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/gensler-unveils-redesigned-lobby-in-philip-johnsons-att-building"]

Latest Articles

Related Articles