F.O.G. Architecture creates “modern cave” for ToSummer's Beijing store

Chinese studio F.O.G. Architecture has added curved walls, mirrored surfaces and faux stone to the interiors of aromatherapy brand ToSummer’s flagship store in Beijing.

Located in Beijing’s Taikoo Li Sanlitun shopping village, F.O.G. Architecture designed the 170-square-metre ToSummer store to recall the atmosphere of a cave.

Top: a mirrored screen was placed at the entrance to the store. Above: the exterior of the store is covered in a textured faux stone

“The brand’s concrete requirement for this space design was a modern cave,” said F.O.G. Architecture.

“We chose not to directly create the natural appearance of caves but, instead, presents the characteristic elements

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/f-o-g-architecture-creates-modern-cave-for-tosummers-beijing-store"]

Latest Articles

Related Articles