Emil Eve Architects retrofits own office in brutalist building in Hackney

London studio Emil Eve has retrofitted its Hackney office to include a striking green-painted floor and modular birch plywood furniture designed to be “reconfigured or adapted as the needs of the users change”.

The architecture firm created the studio space, which it shares with design practices OEB Architects and Material Works, in an existing brutalist building with an exposed concrete structure in Hackney, east London.

The studio was renovated so that no alterations were made to the building

Called Regent Studios, the office was carefully designed so that no changes had to be made to the fabric of the building, according to Emil Eve.

Instead, the firm created a “family”

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/emil-eve-architects-retrofits-own-office-in-brutalist-building-in-hackney"]

Latest Articles

Related Articles