Emil Eve Architects brings warmth and colour to London warehouse apartment

The owners of a converted warehouse apartment in London’s Clerkenwell have swapped open-plan living for a more functional room layout, following a redesign by Emil Eve Architects.

The project, called St John Street, sees the previously stark and industrial space transformed into a practical two-bedroom home for clients Mike and Jen.

The original brick walls and concrete columns are left exposed in the main living space

Along with the new layout, Emil Eve introduced oak joinery, glazed tiles and terrazzo flooring to bring more warmth and colour into the renovated living spaces.

The aim was to make the

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/emil-eve-architects-brings-warmth-and-colour-to-london-warehouse-apartment"]

Latest Articles

Related Articles