Coletivo de Arquitetos takes cues from Japan for São Paulo restaurant Kotori

Brazilian studio Coletivo de Arquitetos has completed a Japanese restaurant in São Paulo’s Pinheiros neighbourhood, using traditional wood joinery techniques from Japan.

Completed this year, the 350 square-metre restaurant Kotori has only a few seats at the front, facing the street through a full-height storefront window.

Kotori was designed in 2020 and opened earlier this year

On the exterior, the architects clad the facade in wood, with overhanging brackets that suggest the nature of the space within.

Most of the long, narrow dining room is occupied by the bar with additional table seating at the back of the restaurant.

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/coletivo-de-arquitetos-takes-cues-from-japan-for-sao-paulo-restaurant-kotori"]

Latest Articles

Related Articles