Clap Studio designs modular studio that takes cues from the Mediterranean Sea

Valencia-based design practice Clap Studio has created The Sea, a temporary modular installation for a television studio that was informed by the ocean and made from gridded mesh boxes and illuminated spheres.

Located in the Veles e Vents building in Valencia that was designed by David Chipperfield, The Sea installation was built as part of the 2022 World Design Capital programme with the support of the city council of Valencia as well as other governing bodies.

The installation will be used as a meeting point and turned into a television studio once a month, in which to film content

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/clap-studio-designs-modular-studio-that-takes-cues-from-the-mediterranean-sea"]

Latest Articles

Related Articles