BAAO extends Carroll Gardens Townhouse around a magnolia tree

A family home in Brooklyn has been extended and renovated by local studio Barker Associates Architecture Office, to expand the kitchen and create larger rooms for the daughters.

The Carroll Gardens Townhouse, located a block away from the Gowanus Canal, was the family of four’s home for a decade before they decided they needed more space.

BAAO extended the home in Brooklyn to create more living space on all three floors

Working around a magnolia tree in the back yard, Barker Associates Architecture Office (BAAO) designed an extension to all three storeys that provides additional living areas both inside and out.

At parlour level, the floor plan was opened up

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/baao-extends-carroll-gardens-townhouse-around-a-magnolia-tree"]

Latest Articles

Related Articles