Atelier Right Hub replaces corners with curves in cavernous Hangzhou spa

Chinese studio Atelier Right Hub created a cave-like spa in Hangzhou, China, with a network of interconnected, circular rooms and walls finished in white clay.

Located on the 13th floor of a commercial building by the Qiantang river in downtown Hangzhou, the Soul Realm Spa offers spaces for massage and meditation.

Curved walls lead visitors through the Soul Realm Spa

Local studio Atelier Right Hub was invited to create a calming interior within the building’s rectangular, 220-square-metre floorplan.

This was achieved by inserting a sequence of circular treatment rooms with curved ceilings into the centre of the plan.

A curved

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/atelier-right-hub-replaces-corners-with-curves-in-cavernous-hangzhou-spa"]

Latest Articles

Related Articles