Arched glass panels suggest windows in basement canteen by SHH

London studio SHH has used ribbed glass panels in graduated sunset colours to provide a sense of the outdoors in this basement dining hall in Beijing‘s central Chaoyang district.

Located on the lower ground floor of a twenty-storey building, the dining hall spans more than 1,670 square metres and is split into three distinct zones – a bright, all-day canteen, a traditional hotpot restaurant and a formal dining room.

Arched glass partitions in ombre colours are designed to look like windows

“The architecture of the building is very precise, almost stern, with lots of white and beige,” lead SHH designer Thomas

→ Continue reading at Dezeen

[ufc-fb-comments url="http://www.newyorkmetropolitan.com/design/arched-glass-panels-suggest-windows-in-basement-canteen-by-shh"]

Latest Articles

Related Articles